Trekput programma

Er zijn initiatieven om integrale oplossingen te zoeken voor de schaarse ruimte onder het maaiveld. Eén daarvan is ‘Ongoing’, een groep van overheden, ingenieursbureaus, opleidingen, leveranciers, aannemers, adviseurs en verschillende kennisinstellingen die hun expertise willen bundelen voor oplossingen.

Powercast is onderdeel van het kernteam ‘Ongoing’. Waar andere leveranciers gespecialiseerd zijn in transport, aan– en afvoer van media, brengt PowerCast buitenlandse kennis en producten mee over distributie en collectie in de haarvaten van een netwerk.

Wij zijn sinds 2017 importeur van Cubis trekputten (de Red Bull van de infra). Wij leveren trekputten tot en met 600x600mm. Deze producten zijn specifiek voor distributienetwerken ten behoeve van de openbare ruimte en huisaansluitingen. Sinds onze start zien wij een explosieve stijging in belangstelling (lees: opdrachten) uit zowel publieke als ook private hoek.

Met een systeem van mantelbuizen en trekputten, hoeft er niet voor ieder wissewasje gegraven te worden. En als het allemaal zoveel makkelijker kan, gaan we makkelijker met de tijd mee. De hardware kost vanaf €10-12 per strekkende meter.

Kijk op onze speciale Trekput website voor meer informatie.